Brain Tonic
Nemcsak (n)agymenőknek!

(Kattintson a dobozra az összetételek megtekíntéséhez!)

Egy egész napos szellemi megterhelés után, egy érettségi vagy vizsgaidőszak alatt a nap végén úgy érezhetjük magunkat, mintha teljesen használhatatlanok lennénk, pihenés nélkül a további szellemi megterhelésre képtelenek vagyunk.

A Brain Tonic megoldást kínál erre a problémára, hiszen a hatóanyagok fő hatásukban külön-külön is az agysejtekre, az agy működésére, teljesítményének fokozására vannak különleges befolyással.
A Lecitin fokozza a szervezet védekező képességét, lassítja az öregedési folyamatokat, csökkenti a memóriazavarokat. Jó hatású ideges kimerültség, fokozott fizikai és szellemi megterhelés idején is.
A Kolin az élő anyag fontos alkotórésze, természetes származékainak nagy a jelentőségük az idegrendszer működésében.

A Glutamin az aminosavak szervezetre gyakorolt hatásában játszik fontos szerepet. Az aminósavak képezik a szervezetben azt a tartalékot, melyből a különböző szövetek fehérjéiket felépítik. Különböző okok miatt visszaesett szellemi tevékenység fokozására ajánlják.

A Kóladió felfrissíti az embert, megkönnyíti a szellemi és fizikai munka elvégzését, hatása hasonló a kávéhoz, de annál erősebb.

A Búzacsíraolaj E-vitamin tartalma igen jelentős, s így a legjelentősebb természetes E-vitamin forrásunk. Az E-vitamin, mint jelentős antioxidáns leginkább a szervezetben lévő szabad gyökök lekötéséért felelős. A szabad gyökök olyan nagy reakciójú részecskék, amelyeket ha idejében nem hatástalanítjuk az arra alkalmas vegyületekkel (pl. E-vitamin), akkor testünk sejtjeit elroncsolják. E korai sejthalál idő előtti öregedéshez, betegséghez vezet.

Ismeretes, hogy az agy teljesítőképessége, mindenekelőtt az emlékezőképesség, az életkor előrehaladásával jelentősen csökken. De vannak természetes anyagok, amelyek befolyásolni tudják az agy működését, kifejezetten a szellemi tevékenységre vonatkozóan. Ilyen az őskorból itt maradt páfrányfa, vagy Gingko biloba. A fa levelei olyan anyagot tartalmaznak, amelyek az agy vérátáramlását fokozzák és a vér folyékonyságát, javítják. Növelik a szellemi teljesítő- és koncentráló-képességet, javítják az emlékezőtehetséget. A feledékenység ellenszere.

A BRAIN TONIC lágy zselatin kapszula mindenkinek ajánlott, aki fokozott szellemi megterhelésnek van kitéve.| Nature's Edge | Q-Gel | Samento | Online rendelés |

Interhealth Slovakia s.r.o.
interhealth