Női Napi Maximum multivitamin + Vas, Kálcium és cink
Egy nőies megoldás

(Kattintson a dobozra az összetételek megtekíntéséhez!)

Korunk "ideális nő" eszményképének egyre nehezebb megfelelni, a folyamatos elvárások nemcsak a női szépségre, megjelenésre, hanem a nők egészségére, teljesítőképességére is nagy befolyással vannak. Úgy gondoljuk, hogy a szépség és egészség megőrzése érdekében a nőknek fokozott védelemre van szükségük.

Termékünket kifejezetten hölgyeknek állítottuk össze, hiszen

A Kálcium a legtöbb női szervezetben, kisebb mennyiségben fordul elő a szükségeshez képest, sőt a terhesség idején, szülés után, a változókor időszakában a minimálisan szükséges mennyiség töredékére csökkenhet. Jelentős szerepe van a vörösvérsejtek képzésében, jó hatással van az izmok működésére, így a szívizomzatra is.

A Cink az ételek elkészítésekor majdnem teljesen elvész, vagy a főzés következtében nem hasznosul a szervezetben. Aki erősen izzad, az elveszítheti a napi szükséges mennyiség legnagyobb részét. A cink eltünteti a körmök fehér foltjait, csökkenti a koleszterin lerakódását, de a környezeti ártalmak ellen is hatásos, mivel megakadályozza az ólom beépülését a sejtekbe. Hatását legjobban kálciummal párosítva fejti ki.

Minden nőnek ajánljuk, akik könnyed, kellemes formában szeretne egészségéről gondoskodni.| Nature's Edge | Q-Gel | Samento | Online rendelés |

Interhealth Slovakia s.r.o.
interhealth